نظر به اختلالات پیش آمده در خطوط تلفن منطقه، لطفا از طریف دکمه واتس‌اپ ، شماره تماس خود را اعلام فرمایید تا کارشناسان با شما تماس بگیرند

نظر به اختلالات پیش آمده در خطوط تلفن منطقه، لطفا از طریف دکمه واتس‌اپ ، شماره تماس خود را اعلام فرمایید تا کارشناسان با شما تماس بگیرند

میکروفن کنفرانس

اتاق کنفرانس در حال حاضر به عنوان یکی از تعیین کننده‌ترین بخش‌های هر شرکت شناخته می‌شود. تعداد جلسات جهت گسترش تجارت، افزایش دامنه‌ی کاری، بررسی سیاست‌ها، بررسی برنامه‌های بلند مدت و… هر کدام می‌تواند دلیلی باشد تا جلسه‌ای در اتاق کنفرانس برگزار گردد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های اتاق کنفرانس، سیستم صوتی اتاق کنفرانس یا میکروفن کنفرانس است. کاملاً واضح است که فناوری مورد استفاده در اتاق کنفرانس می‌بایست این قابلیت را داشته باشد که به خوبی صدای افراد را منتقل کند. گفت و گو و سخنرانی را بدون نویز و اختلال به دیگر حاضرین برساند، صحبت‌های آنان را به خوبی منتقل کند و … اما اگر بخواهید میکروفون کنفرانس انتخاب کنیم، می‌بایست چه خصوصیاتی را در نظر بگیریم؟ میکروفن‌های کنفرانس به چند نوع تقسیم می‌شوند؟ چه تفاوتی با هم دارند؟ چه عواملی بر قیمت میکروفن کنفرانس و سیستم کنفرانس تاثیر می‌گذراند؟

پخش ویدیو

میکروفن‌های کنفرانس نوآوران تحقیق

در ادامه‌ی این گزارش ما علاوه بر پاسخ‌گویی به سوالات فوق، اطلاعات بسیاری در زمینه‌های مختلف که می‌تواند در خرید میکروفن کنفرانس به شما کمک کند را آورده‌ایم و اصول میکروفن کنفرانس، از جمله الگوهای مختلف انتخاب و طراحی میکروفن جلسه را شرح داده‌ایم. قطعاً شما پس از مطالعه‌ی این گزارش نظرات بهتری درباره اینکه کدام میکروفون برای اتاق کنفرانس شما مناسب است را خواهید داشت و انتخاب بهتری خواهید کرد.

***بازدید کننده محترم، توجه فرمایید ***

به منظور رعایت حریم خصوصی و حفظ امنیت اطلاعات، تصاویر پروژه‌ها به صورت عمومی انتشار پیدا نمی‌کند. ما متعهد به نگهداری اطلاعات مشتریان بصورت محرمانه بوده و صرفا با کسب اجازه و تاییدیه از تصاویر و اطلاعات فنی آن‌ها، جهت ارائه استفاده می‌کنیم.

تجهیزات مرتبط با میکروفن کنفرانس

پرسش‌های متداول میکروفون کنفرانس

میکرفون کنفرانس بصورت خازنی هستند و حساسیت بالایی دارند. معمولا فاصله مفید، استاندارد و بدون افت کیفیت صدا از فاصله صفر تا 35 سانتی متری حاصل می‌شود.

 

سیستم‌های کنفرانس مدل‌های متفاوتی دارند. از مدل‌های اقتصادی و ساده گرفته که فقط دکمه مکالمه دارند تا مدل‌هایی که دارای نمایشگر وضعیت سیستم، ولوم سیستم، پیام‌ها و یا نمایش رای‌گیری، انتخاب دو کانال ترجمه همزمان، امکان اتصال آی سی کارت که مجوز استفاده از میکروفن رومیزی را به کاربر می دهد می توان اشاره کرد.

 

میکروفون کنفرانس در اندازه‌های مختلفی تولید می‌شود. حتی میکروفن هایی وجود دارند که بصورت فلت هستند و کله غازی ندارند. سایر میکروفن‌های کنفرانس هم از کله غازی سایز 10 سانت تا سایز 60 سانت تولید و در بازار عرضه می‌‍شوند.

 

میکروفن کنفرانس کوتاه از حساسیت بالاتری برخوردارند. تکنولوژی که در میکروفن‌های فلت وجود دارد اصطلاحا رولتو نامیده می‌شود و به این شکل هست که از تعداد زیادی از میکروفن‌های خازنی در یک کنسول استفاد می‌شود که حساسیت را گاها تا 1.5 متر فاصله بالا می برد. میکروفن‌هایی که در طول 10 سانتی هستند میکروفن‌هایی هستند که تا 80 الی 90 سانت گیرایی صدا دارند. از میکروفن‌های 20 سانتی به بالا حالت استاندارد صداگیری که بین صفر تا 20 سانت هستند را دارا می باشند.

 

سیستم های کنفرانس به صورت پکیج از منبع تا یونیت، معمولا با ولتاژ 24 ولت کار می‌کنند و توان مصرفی خیلی پایینی دارند. با توجه به این که در سالن‌های کنفرانس اصولا سیستم‌های جانبی مانند تصویر برداری و آمپلی فایرهای تقویت کننده صدا هم استفاده می‌شود، که این عدد را کمی افزایش می‌دهد. با این وجود باز هم مصرف برق میکروفون کنفرانس، میزان قابل توجهی نمی‌باشد و انرژی زیادی مصرف نمی‌کنند.بنابراین قابلیت استفاده از یو پی اس در این سیستم‌ها به راحتی وجود دارد.

 

مشاوره رایگان و درخواست دمو

به منظور دریافت مشاوره تخصصی رایگان و هماهنگی به منظور ارائه دمو محصولات، اطلاعات درخواستی فرم زیر را تکمیل فرمایید.کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

میکروفن کنفرانس چیست؟

انتخاب میکروفن کله غازی مناسب را می‌توان یک سرمایه‌گذاری نامید. از آن جهت که کیفیت میکروفن کنفرانس به صورت مستقیم بر خروجی و نتایج جلسات و گردهمایی‌ها و دوره های آموزشی و… که در اتاق کنفرانس برگزار می‌شود، تاثیر گذار است. انواع مختلفی از میکروفن وجود دارد و به طور قطع تمام آن‌ها برای کسب و کار و سالن جلسات شما، مناسب نیستند.

به صورت کلی می‌توان گفت که میکروفن کنفرانس، میکروفونی است که مخصوص برقراری ارتباط و گفت و گو در اتاق کنفرانس طراحی شده است. میکروفون کنفرانس را می‌توان به دو دسته‌ی کلی میکروفن‌های سیمی و میکرفون‌های بی‌سیم تقسیم‌بندی کرد. در میکروفن‌های سیمی، پس از دریافت، اطلاعات و سیگنال‌ها از طریق کابل منتقل می‌شود. در نقطه‌ی مقابل در میکروفون‌های بیسیم فرآیند انتقال داده و سیگنال‌ها مبتنی بر فناوری Wi-Fi یا IR است. یکی دیگر از تقسیم بندی های کلی سیستم کنفرانس آنالوگ یا دیجیتال بودن آن است. البته دسته‌بندی‌های دیگری از میکروفن‌های کنفرانس وجود دارد که آن‌ها را یک به یک نیز بررسی خواهیم کرد.

مشخصات میکروفن کنفرانس

فراتر از چیدمان اتاق کنفرانس، می‌بایست این موضوع را بپذیریم که هر سازمانی دارای برخی موارد خاص صوتی است. فضای در اختیار، مکان ایجاد اتاق کنفرانس، نوع کسب و کار و… هر کدام به نوعی می‌توانند به عنوان یک پارامتر موثر در انتخاب میکروفن کنفرانس عمل کنند.

میکروفن کنفرانس با سیم

میکروفن کنفرانس سیمی برای انجام وظایف ارتباطی از کابل برای انتقال سیگنال آن استفاده می‌کنند. از مزایای میکروفن کنفرانسی سیمی ارزان‌تر و قابل اعتماد بودن آن است. شاید استفاده از آن برای شما این اطمینان را حاصل کند که دیگر نگران مسائل مربوط به فرکانس یا باتری نباشید.

از نکات قابل توجه در میکروفن های سیمی می‌توان به کابل آن اشاره کرد که ممکن است توانایی حرکت و جابه جایی را از گوینده بگیرید و مشکلاتی برای نظم و انضباط در جلسات مهم را ایجاد کند. البته نمی‌توان از محدودیتی که به علت وجود کابل و طول آن به وجود می‌آید نیز به سادگی گذشت.

میکروفن کنفرانس بی سیم

میکروفون‌های کنفرانس بی‌سیم از فناوری Wifi یا مادون قرمز برای برقراری ارتباط بین میکروفن‌ها استفاده می‌کنند. مزیت میکروفن کنفرانس بی‌سیم، آزادی حرکت و جلوگیری از مشکلات کابل است. به عنوان مثال، اگر در میکروفن کنفرانس سیمی کابل به دلیل فشار، خرابی و یا پارگی از کار بیفتد، تعویض کل کابل ممکن است یک روند طولانی باشد و فرآیند انجام و ادامه جلسه را با تاخیر مواجه کند و آن را تحت تاثیر قرار دهد در حالی که در میکروفون بیسیم چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

میکروفن کنفرانس رومیزی و چندرسانه‌ای

میکروفن‌های کنفرانس چندرسانه‌ای نه تنها عملکرد اصلی میکروفن کله غازی را ندارند بلکه دنیایی فراتر از آن را برای کاربران ایجاد می‌کنند. آن‌ها با توجه به امکاناتی که در اختیار کاربر می‌گذارند دارای قیمت‌های متفاوتی نیز می‌باشند. این میکروفن‌ها در حال حاضر یکی از محبوب‌ترین تجهیزات اتاق کنفرانس به شمار می روند. از مهمترین عملکردهایی که می‌توان پیرامون میکروفن کنفرانس چند رسانه‌ای به آن اشاره کرد، انتقال فیلم، اشتراک صفحه، رای دادن، نظرسنجی و… است. میکروفن های کنفرانس چند رسانه ای معمولا نیاز به دانش فنی برای استفاده از آن می باشند و معمولا در سازمان فرد یا تیم خاص وظیفه مدیریت و پشتیبانی از سیستم های کنفرانس را به عهده می گیرند. در ادامه به تشریح ویژگی‌های مختلف آن خواهیم پرداخت:

 

قابلیت رای گیری

سالن‌های جلسات و کنفرانس در حال حاضر به سمتی می‌روند که در آن‌ها همفکری و مشورت در تصمیم گیری نقش مهمی را ایفا می‌کند. همچنین تعداد زیادی از سازمان‌ها که به چنین شیوه‌ی مدیریتی اعتقاد دارند نیاز به وجود سیستم رای گیری را در اتاق کنفرانس خود حس می‌کنند. استفاده از سیستم رای گیری سنتی در تصمیم گیری برای تصویب و یا اعلام موافقت و یا عدم موافقت پیرامون یک موضوع می‌تواند علاوه بر زمان بر بودن و ایجاد هرج و مرج، جبهه گیری ایجاد کند و شخصی بودن رای را زیر سوال ببرد. از این رو میکروفن‌های رومیزی کنفرانس به قابلیت رای گیری تجهیز شدند.

قابلیت رای گیری به مدیر جلسه این اجازه را خواهد داد که با ایجاد و طرح سوال از شرکت کنندگان در خواست ثبت رای را برای آن‌ها نماید و افراد برای ثبت نظر خود با لمس کلیدهای مشخص در بدنه‌ی میکروفن رومیزی کنفرانس اقدام به ارسال نظر خود به مدیر جلسه نمایند. از بزرگترین مزایای قابلیت رای گیری در میکروفن رومیزی کنفرانس سرعت در اعلام نتایج است. پس از چند ثانیه مدیر جلسه می‌تواند تعداد رای‌ها را بدون هیچ گونه شاعبه‌ای به حاضرین منتقل نماید.

مانیتور دار بودن

یکی از قابلیت‌هایی که در میکروفن رومیزی کنفرانس می‌تواند وجود داشته باشد ارسال پیام پیش فرض توسط مدیر جلسه در مورد موضوعات، قوانین و نتایج رای گیری بر روی مانیتور شرکت کنندگان می باشد. میکروفن رومیزی مانتیور دار اتاق کنفرانس این اجازه را به کاربر می‌دهد که از نتایج رای گیری‌ها، پیام‌های پیش فرض مدیر جلسه و کنترل هوشمند برخوردار باشد.

ترجمه همزمان

در کسب و کارهایی که به صورت بین‌المللی فعالیت می‌کنند و دارای میهمانان خارجی زبان هستند، برای تجهیز سالن‌های کنفرانس به میکروفن‌هایی نیازمند هستند که قابلیت ترجمه‌ی همزمان را داشته باشند. میکروفن‌ها می‌توانند این قابلیت را داشته باشند که همزمان با گوینده، سخنرانی وی را ترجمه و به دیگر افراد حاضر در سالن منتقل کنند. این ویژگی یکی از پیشرفته‌ترین خصوصیاتی است که در حال حاضر در میکرفون‌های رومیزی و چند رسانه‌ای کنفرانس وجود دارد. اتاق‌های بازرگانی، دانشگاه‌ها، سازمان‎های دولتی، رسمی و… از مهمترین سازمان‌های هستند که نیاز به وجود چنین سیستمی را در سالن کنفرانس خود می‌بینند و از آن استفاده می‌کنند.

چرا برای جلسات خود به یک میکروفن کنفرانس نیاز دارید؟

همان طور که گفتیم، در یک سالن کنفرانس مدرن، هر شرکت کننده دارای یک واحد میکروفون شخصی است. میکروفن رومیزی این اجازه را می‌دهد تا آن‌ها با دیگر حاضران صحبت کنند و به دیگران گوش دهند. رئیس جلسه دارای یک واحد ویژه با کنترل صدا، بی‌صدا نمودن (برای تشخیص بلندگوها یا قطع کسانی که زمان صحبت آن‌ها به اتمام رسیده)، ویژگی‌های رأی دادن و غیره است. هدف نهایی سیستم‌های میکروفن کنفرانس آوردن کارایی یک جلسه کوچک به یک محیط بزرگتر است. در ادامه مهم‌ترین مزایایی که استفاده میکروفن کنفرانس برای یک سازمان خلق می کند را بررسی می‌کنیم.

 

بهبود جریان جلسه

کنترل‌ ‌صدا و امکان رأی گیری به رئیس اجازه می‌دهد تا با احتیاط جلسه را کنترل کند، حضار داخل جلسه را تشخیص دهد و در صورت لزوم برای برقراری ارتباط با افراد خارج از جلسه نیز به صورت ویدئو کنفرانس ارتباط برقرار کند.

زیبایی شناسی

ظاهر زیبا و مدرن سیستم‌ها بیانگر حرفه‌ای بودن و احترام به همه شرکت کنندگان است. با در اختیار گذاشتن یک میکروفن جلسه شخصی به هر سخنران، تعهد، احترام و شخصیت موثر آن فرد در جلسه به او یادآوری می شود که این مهم می تواند بر عملکرد آنان نیز موثر باشد.

صرفه جویی در زمان

این دستگاه، نیاز به بلندگو را برطرف می‌کند زیرا هر میکروفن یک بلندگو شخصی دارد. در سیستم میکروفن بی‌سیم و با سیم که در ابتدای این گزارش توضیح دادیم زمان زیادی در جلسات بابت تعویض و جابه جایی میکروفن جلسه به هدر می‌رود که این سیستم از اتلاف آن زمان جلوگیری می‌کند. در طول مدت زمان جلسات مشخص است که چه کسی صحبت می‌کند زیرا هر میکروفن دارای پنل جداگانه است و مدیر جلسه تصمیم می‌گیرد که چه فردی و به چه مدت صحبت کند.

نکاتی برای خرید میکروفن کنفرانس

خرید میکروفن کنفرانس یکی از مسائل مهم در دنیای کنفرانس‌ و جلسات است. با توجه به اهمیت این دستگاه، انتخاب یک میکروفن کله غازی با کیفیت بالا و عملکرد قابل اعتماد بسیار حیاتی است. در ادامه به بررسی نکات مهمی که باید در نظر گرفته شود تا بهترین میکروفن کنفرانس بر اساس نیاز کاربر انتخاب شود، می‌پردازیم.

 

حساسیت میکروفن کنفرانس

برای جلسات با تعداد شرکت‌کنندگان بیشتر و در فضاهای بزرگ، میکروفن کله غازی با حساسیت بالا مناسب است. اما برای جلسات با تعداد شرکت‌کنندگان کم و در فضاهای کوچک، میکروفن با حساسیت کمتر میتواند پاسخگوی نیاز مشتریان باشد.

اتصال میکروفن

اتصال میکروفون گردن غازی به دستگاهی که برای جلسات کنفرانس استفاده می‌شود نیز بسیار مهم است. اتصال از طریق کابل یا بر بستر تکنولوژی وایرلس یا بیسیم جزو مواردی است که باید به آن توجه شود.

قیمت میکروفن کنفرانس

قیمت میکروفن کنفرانس نیز یکی از مهمترین عواملی است که باید در نظر گرفته شود. برای جلسات کنفرانس با تعداد شرکت‌کنندگان بیشتر، میکروفون با کیفیت بالا و عملکرد قابل اعتماد ممکن است به بودجه بیشتری نیاز داشته باشد. اما برای جلسات کنفرانس با تعداد شرکت‌کنندگان کم، میکروفون کنفرانس با قیمت کمتر نیز ممکن است کارآمد باشد.

نوع میکروفن

نوع میکروفن یکی از مهمترین مواردی است که باید در نظر گرفته شود. میکروفن کنفرانسی که برای جلسات کوچک با تعداد شرکت‌کنندگان کم در مقایسه با جلسات بزرگ با تعداد شرکت‌کنندگان بیشتر توصیه می‌شود، متفاوت است.

نکات مهم در انتخاب سیستم کنفرانس

خرید میکروفن کنفرانس یکی از مسائل مهم در دنیای کنفرانس‌ و جلسات است. با توجه به اهمیت این دستگاه، انتخاب یک میکروفن با کیفیت بالا و عملکرد قابل اعتماد بسیار حیاتی است. در ادامه به بررسی نکات مهمی که باید در نظر گرفته شود تا بهترین میکروفن کنفرانس بر اساس نیاز کاربر انتخاب شود، می‌پردازیم.

 

سهولت استفاده

هدف این سیستم‌ها افزایش کارایی جلسه شما است بنابراین استفاده از تجهیزات باید برای شرکت کنندگان آسان باشد. اگر شرکت کنندگان نتوانند از این تجهیزات استفاده کنند، لزومی به استفاده از آن نیست! بنابراین بسیار مهم است که کنترل‌ها (میزان صدا، تمایل برای گفتگو، چراغ روشن / خاموش) قابلیت کاربری داشته باشند.

تعداد شرکت کنندگان

برای انتخاب تعداد مناسب واحدهای میکروفون گردن غازی نماینده باید تعداد کاربران مشخص باشد. بیشتر CCU‌ها می‌توانند ۸۰-۱۲۰ واحد نماینده را در خود جای دهند، بنابراین در مورد تعداد بالای شرکت کنندگان، تعداد کاربران می‌تواند بر تعداد واحدهای کنترل مرکزی مورد نیاز تأثیر بگذارد.

محل برگزاری

ویژگی های محیطی سالن کنفرانس شما تعیین می‌کند که آیا شما به یک سیستم با سیم یا بی‌سیم نیاز دارید. اگر از تجهیزات IR استفاده می‌کنید، حفظ خط دید بین فرستنده و گیرنده نیز مهم است، زیرا سیگنال‌های IR نمی‌توانند به دیواره‌ها نفوذ کنند. سایر تجهیزات صوتی (به عنوان مثال تجهیزات ضبط) که در سایت استفاده می‌کنید نیز می‌توانند در این تصمیم نقش داشته باشند.

کیفیت صدا و سیگنال

سیستم‌های مدل قدیمی از سیگنال صوتی آنالوگ استفاده می‌کنند، اما اکثر سیستم‌های مدرن برای افزایش کیفیت صدا، وزن کم و گزینه‌های پردازش و ضبط سیگنال بیشتر دیجیتالی شده اند. این ویژگی را می توان به عنوان یکی از مهمترین موهبت های میکروفن رومیزی نام برد، به این دلیل که این میکروفن ها می توانند از ورود نویز و صدای اطراف به عنوان سیگنال جلوگیری کرده و صدای فرد سخنران را بدون هیچ گونه تغییر و حتی با تقویت آن، گفتگو ها را به بهترین شکل ممکن به گوش باقی افراد حاضر برسانند.

ویژگی‌های پیشرفته

سیستم‌های میکروفن کنفرانس با ویژگی‌های خاص پیشرفته‌تر می‌شوند، بنابراین نیاز خود را در نظر بگیرید:
کارکردهای رأی گیری: به عنوان مثال ردیابی آرا و بررسی آرا، پشتیبانی از روندهای رأی گیری پیچیده‌تر و ...
قابلیت ضبط صدای جلسه: برخی از سیستم های کنفرانس بر روی منبع تغذیه خود قابلیت ضبط صدای جلسات را دارند تا از صدای ضبط شده جلسه جهت آرشیو و به اشتراک گذاری استفاده به عمل آید.
"ویدئو کنفرانس: برخی از سیستم‌های کنفرانس برای ادغام با دوربین‌ها برای کنفرانس‌های ویدیویی ساخته شده‌اند".

جمع بندی

شرکت مهندسی نوآوران تحقیق با بیش از ربع قرن سابقه‌ی ارائه محصولات و خدمات تجهیزات صوتی و تصویری به مراکز مهم تجاری، اقتصادی و سیاسی در جغرافیایی به وسعت ایران و داشتن نمایندگی رسمی از شرکت‌های معتبر دنیا، در حال حاضر از پیشگامان تولید و عرضه این محصولات در ایران است.

بنابراین اگر به این موضوع فکر می‌کنید که سازمان شما از نظر سیستم کنفرانس، میکروفن کنفرانس ،ویدئو کنفرانس و دوربین کنفرانس کیفیت چندان مناسب و شایسته‌‌ای ندارد، تیم طراحی و تولید ما در تمامی این مراحل توانایی همکاری پیوسته با شما را دارد تا دفاتر شما مطابق با بهترین و به روزترین سیستم کنفرانس بروز رسانی شود و شادابی و شایستگی را برای شما به ارمغان بیاورد. ما تمام توان خود را در جهت رفاه شما مطابق با علم روز انجام خواهیم تا فضای کاری بهتری برای شما و همکارانتان ایجاد کنیم. بنابراین برای بهره‌مندی از مشاوره رایگان کارشناسان ما در خصوص خرید میکروفن کنفرانس، مشخصات و قیمت انواع میکروفن کنفرانس و سیستم کنفرانس با شماره تماس 42981 - 021 تماس بگیرید.

اطلاعات تکمیلی میکروفون رومیزی کنفرانس

انواع میکروفن کنفرانس بر اساس نوع اتصال

میکروفن‌های کنفرانس بر اساس نوع اتصال به سه نوع مختلف تقسیم بندی شوند.

۱. میکروفن‌های کنفرانس باسیم (Wired):

این نوع میکروفن‌ها از طریق کابل‌های فیزیکی به سیستم متصل می‌شوند. مزیت این نوع میکروفن عملکرد پایدار در طول زمان است.

۲. میکروفن‌های کنفرانس بی‌سیم (Wireless):

این نوع میکروفن‌ها بدون نیاز به کابل‌های فیزیکی کار می‌کنند و به سیستم از طریق فناوری‌های بی‌سیم مثل بلوتوث، رادیوفرکانس (RF) یا Wi-Fi متصل می‌شوند.

میکروفون کنفرانس مناسب

راهنمای خرید میکروفون کنفرانس مناسب

  • عوامل موثر بر روی کیفیت صدا

از اتاق های جلسه گرفته تا فضاهای پر جمعیت، مهم است به خاطر داشته باشید که سناریوی هر جلسه ای چالش های متفاوت و منحصر بفردی را ارائه می دهد. در حالیکه هیچ سیستمی که برای تمام شرایط مناسب باشد وجود ندارد، اما برخی عوامل اساسی جامع و همگانی هستند که باید آن ها را درنظر بگیرید.

در زمان نصب میکروفن و سیستم صوتی در اتاق جلسات، متخصصین باید موارد زیر را مد نظر قرار دهند:

  • اندازه اتاق
  • تعداد شرکت کنندگان
  • چیدمان صندلی ها
  • تعداد ارائه دهندگان
  • سبک ارائه

توجه به این موارد اصولی به شما در تصمیم گیری آگاهانه در خصوص خرید سیستم کنفرانس صوتی کمک خواهد کرد.

  • سناریوی اتاق جلسات

معمولاً اتاق جلسات برای جا دادن 6 الی 30 شرکت کننده که عموماً دور یک میز بزرگ می نشینند مناسب است. قرار گرفتن میکروفون کنفرانس در اتاق های جلسات، امری رایج بوده که هم برای کنفرانس های تلفنی و هم به عنوان ابزاری برای ضبط شرح مذاکرات با هدف بایگانی بکار می رود.

تقریباً همیشه باید به اصول زیبایی شناسی اتاق و مشخصات آکوستیک بودن آن نیز توجه کرد. سطوح اتاق، سقف ها، دیوارها و کف  غالبا از جنس ماده فیلترکننده صدا، و مجهز شده با تابلوها و مبلمانی است که به منظور بهینه سازی صدا در راستای کاهش انعکاس صوت در فضا بکار می روند.

سیستم کنفرانس

  • موضوع کلیدی شماره یک : اندازه اتاق

در برخی از اتاق های جلسه، با بیشتر شدن تعداد شرکت کنندگان، مساله قابل فهم بودن مباحث در مناطق خاص، با ریسک بالاتری مواجه خواهد بود. با افزایش فاصله بین گوینده و شنونده، سطح گفتار محو می شود. اغلب تاثیر منفی زمانی بیشتر می شود که شرکت کنندگان نتوانند در زمان صحبت با یکدیگر رو در رو شوند.

در این سناریوها، یک سیستم میکروفون کنفرانس مناسب  با استفاده از فناوری بالا بردن صدا می تواند بسیار موثر باشد. بالا بردن صدا، در اغلب سیستم های کنفرانسی در دسترس بوده و صدای شرکت کنندگان یک بخش از اتاق را تقویت می کند، بدین ترتیب سایر شرکت کنندگان می توانند بطور واضح صدای آن ها را بشنوند. این سیستم بطور ماهرانه ای بازه فرکانسی را که برای قابل فهم بودن بسیار مهم می باشد، افزایش می دهد تا سطوح گفتار طبیعی را برگرداند و از وضوح بیشتر اطمینان یابد.

  • موضوع کلیدی شماره دو : امنیت

اغلب در اتاق جلسات، در مورد موضوعات بسیار حساس بحث می شود. گزینه های امنیت و حریم خصوصی بیش از پیش حائز اهمیت می باشند. به دنبال سیستم های صوتی باشید که موارد زیر را ارائه می دهند:

  • مکالمات بی صدا

برای یک جلسه، بلندی صدا مهم است اما برای کارمندان و مدیران ارشد به همان اندازه مهم است که مطمئن شوند که وقتی دکمه mute را فشار می دهند، هیچ اطلاعات محرمانه ای شنیده نمی شود.

  • رمزنگاری

رمزنگاری یکی از روش های امنیتی مهم برای ویدئو کنفرانس هاست. همانطور که امروزه تجهیزات یک کنفرانس ویدئویی  بر روی شبکه قرار می گیرد، سازمان ها نیاز دارند اطمینان یابند که این ابزارها برای نقض امنیت سایبری باز نیستند.  این یک چالش جدید در خصوص برقراری تعادل بین تقاضای امنیت بالاتر بدون به خطر افتادن کیفیت صدا ایجاد کرده است. میکروفن ها چه با سیم باشند چه از نوع بی سیم، سیگنال بین ابزارهای صوتی شبکه نمی تواند شکافی پیدا کند. هیچ کس در امکانات شما یا حتی در شبکه شما نمی تواند به جلسات شما گوش دهد.

  • موضوع کلیدی شماره سه : آکوستیک های اتاق

آکوستیک های اتاق در محیط های مدرن جلسات بسیار بیشتر از آنکه مردم درک کنند اهمیت دارند. بسیاری از فضاهای امروزی از مشخصه های سطوح شیشه ای که در بین طراحان رایج شده است، استفاده می کنند اما این نوع طراحی منجر به سردرد ناشی از سرو صدا شده، انعکاس هایی را تولید می کند که باعث تولید صداهای توخالی و کاهش کیفیت صدا می شود.

زمانیکه از ویژگی آکوستیک استفاده می کنید، مشورت با یک متخصص آکوستیک می تواند به شما کمک کند، انتخاب میکروفن و تعیین مکان آن نیز مواردی کلیدی برای فایق آمدن بر چالش های یک اتاق با سطوح خشن است. اگر میکروفون ها به دقت مورد هدف قرار گرفته باشند، حداقل نویز و بیشترین میزان ارتباطات ضروری مورد نیاز را از صداهای داخل اتاق بر می دارند.

  • موضوع کلیدی شماره چهار : واسط های RF (فرکانس رادیویی)

چنانچه شما در مرکز شهر هستید، سیستم های میکروفن کنفرانس بی سیم در معرض خطر واسط های RF از دیگر تجهیزات بی سیم قرار خواهند گرفت. وقفه هایی در این سیگنال های ناخواسته، می تواند تعاملات پویا را با رها کردن نویز از بین ببرد.

RFI (واسط فرکانس رادیویی) بعنوان یک سیگنال ناخواسته که یک سیستم صوتی را از طریق تداخل مستقیم در میکروفون های بی سیم یا وارد کردن نویز در دیگر مولفه های صوتی به خطر می اندازد، شناخته می شود. منابع رایج، شامل ایستگاه های رادیویی FM، ایستگاه های رادیویی AM، دستگاه های واکی-تاکی یا تلفن های همراه می باشند. نویز نهایی، دارای شکلی از صدای وزوز، نویزهای پشت سر هم یا حتی موسیقی است. چنانچه شما یک سیستم صوتی را در یک موقعیت شهری متراکم پیاده سازی نمائید، باید قابلیت های میکروفن ها را در مقابل این مزاحمت های ناخواسته ارزیابی کنید.

در گذشته کاربران نهایی باید خود را با تقاضاهای تکنولوژی سازگار می کردند. اما امروزه، سیستم های صوتی بسیار پیشرفته شده اند، آن ها می توانند خود را با هر شرایطی وفق داده و متناسب با شیوه ای که شما دوست دارید تجارت کنید خود را سازگار نمایند. این بدین معناست که شما در حال حاضر آزاد هستید تا دیگر در مورد کیفیت صدا نگران نبوده و تنها بر روی آنچه به بهترین نحو می خواهید انجام دهید تمرکز نمائید: برقراری ارتباط واضح با کارفرمایان و مشتریان در راستای موفقیت سازمان شما.

ویژگی‌های میکروفون اتاق کنفرانس

میکروفون‌های اتاق کنفرانس باید دارای کیفیت صدای بالا باشند تا صداها به وضوح منتقل شود. همچنین، قابلیت کاهش نویز و لغو صدا از مزاحمت‌های اضافی جلسه جلوگیری می‌کند. این میکروفون‌ها دارای پترن گیرندگی 360 درجه هستند، به این معنا که از تمام جهات صداها را گرفته و انتقال می‌دهند.

تفاوت میکروفن کنفرانس و میکروفن اتاق کنفرانس

تفاوت اصلی میان میکروفن کنفرانس و میکروفن اتاق کنفرانس این است که میکروفن کنفرانس برای جلسات کنفرانس گروهی و بزرگ با تعداد شرکت‌کنندگان زیاد طراحی شده و دارای ویژگی‌های گیرندگی و پوشش گسترده است، در حالی که میکروفن اتاق کنفرانس برای اتاق‌ها و جلسات با تعداد شرکت‌کنندگان کمتر طراحی شده و معمولاً کوچک‌تر و مناسب برای محیط‌های کوچک‌تر است.

میکروفن کنفرانس بیسیم یقه ای

میکروفن کنفرانس بی‌سیم یقه‌ای یک نوع میکروفن کنفرانس است که از طریق فناوری‌های بی‌سیم ارتباط برقرار می‌کند. با استفاده از میکروفن کنفرانس بی‌سیم یقه‌ای با ایجاد امکان حرکت آزاد، از محدودیت‌هایی که کابل‌ها ایجاد می‌کنند، خلاص می‌شوید و می‌توانید به راحتی در محیط کنفرانس حرکت کنید.

میکروفون بیسیم دستی

میکروفون بی‌سیم دستی یک نوع میکروفون کنفرانس است که از طریق فناوری‌های بی‌سیم به سیستم متصل می‌شود. مزایای میکروفون بی‌سیم دستی عبارتند از:

  1. حرکت آزاد: کاربر با داشتن میکروفون بی‌سیم دستی از محدودیت کابل‌ها خلاص می‌شود و می‌تواند به راحتی در محیط کنفرانس یا رویدادها حرکت کند.
  2. انعطاف‌پذیری: میکروفون‌های بی‌سیم دستی می‌توانند در محیط‌های مختلفی مورد استفاده قرار گیرند و از کنفرانس‌های کوچک تا رویدادهای بزرگ استفاده شوند.
  3. سهولت نصب و استفاده: میکروفون‌های بی‌سیم دستی عموماً بدون نیاز به نصب پیچیده‌ای کار می‌کنند و کاربران می‌توانند به‌سرعت آنها را به سیستم متصل کنند و از آنها استفاده کنند.

برخی میکروفون‌های بی‌سیم دستی دارای امکانات اضافی همچون تنظیم حساسیت صدا، کنترل ولوم، صدای پایدار در محیط‌های باز و بسته و دارا بودن تکنولوژی‌های کاهش نویز می‌باشند. این امکانات ممکن است به کاربران کمک کنند تا بهترین تجربه‌ی صوتی را در کنفرانس‌ها و رویدادهای مختلف داشته باشند.

میکروفون باسیم دستی

میکروفون باسیم دستی یک نوع میکروفون کنفرانس است که از طریق کابل فیزیکی به سیستم متصل می‌شود. در این نوع میکروفون، یک کابل به صورت مستقیم به بدنه میکروفون متصل شده است و از طریق کانکتور مناسب به دستگاه متصل می‌شود.

مزایای میکروفون باسیم دستی عبارتند از:

  1. پایداری: میکروفون باسیم دستی به دلیل اتصال فیزیکی با کابل به دستگاه، از پایداری بالایی برخوردار است و از مشکلات احتمالی انتقال بی‌سیم جلوگیری می‌کند.
  2. کیفیت صدا: بدون توجه به فاصله و اشکالی که می‌تواند در انتقال بی‌سیم به‌وجود آید، میکروفون باسیم دستی عموماً کیفیت صدای بهتری ارائه می‌دهد.
  3. عدم نیاز به باتری یا شارژ: میکروفون باسیم دستی نیازی به باتری یا شارژ مجدد ندارد؛ به عبارت دیگر، همواره آماده به‌کار است.
  4. قیمت مناسب‌تر: معمولاً میکروفون‌های باسیم دستی هزینه‌های کمتری نسبت به مدل‌های بی‌سیم دارند.

میکروفون‌های باسیم دستی به‌خصوص در محیط‌هایی که نیاز به اطمینان و پایداری بالا در ارتباط صوتی دارند، مانند سخنرانی‌ها، جلسات کنفرانس، کلاس‌های آموزشی و سالن‌های همایش مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انواع میکروفن کنفرانس بر اساس تکنولوژی

میکروفن‌های کنفرانس بر اساس تکنولوژی می‌توانند به دو دسته آنالوگ و دیجیتال تقسیم بندی شوند:

۱. میکروفن‌های کنفرانس آنالوگ:

میکروفن‌های کنفرانس آنالوگ از سیگنال‌های آنالوگ برای انتقال صدا استفاده می‌کنند. معمولاً در سیستم‌های کنفرانس‌های قدیمی‌تر محصولات آنالوگ مورد استفاده قرار می‌گیرند.

۲. میکروفن‌های کنفرانس دیجیتال:

میکروفن‌های کنفرانس دیجیتال از سیگنال‌های دیجیتال برای انتقال صدا استفاده می‌کنند. میکروفن‌های کنفرانس دیجیتال معمولاً دارای ویژگی‌های پیشرفته‌تری هستند و با سیستم‌های کنفرانس مدرن و نرم‌افزارهای مرتبط با آنها سازگاری دارند.

ویژگی‌ها و مزایای هر نوع میکروفن کنفرانس بسته به سیستم‌هایی که به آنها متصل می‌شوند، نیازها و محدودیت‌های محیطی متفاوت خواهند بود. برای انتخاب بهترین نوع میکروفن کنفرانس برای نیازهای خاص خود، می‌توانید به ویژگی‌های فنی هر نوع میکروفن و توانایی آنها در ارائه کیفیت صدا و اتصال به دستگاه‌ها توجه کنید. همچنین، هزینه‌ها و بودجه موجود نیز می‌تواند در انتخاب میکروفن جلسه مناسب تأثیرگذار باشد.

انواع میکروفن کنفرانس رومیزی بر اساس قیمت

با توجه به قیمت و محدودیت بودجه، میکروفن‌های کنفرانس رومیزی معمولاً به سه دسته لوکس، اقتصادی و میان رده تقسیم می‌شوند

۱. میکروفن‌های کنفرانس رومیزی لوکس:

میکروفن‌های کنفرانس رومیزی لوکس عمدتاً با کیفیت بالا ساخته می‌شوند. طراحی و اجرای شیک و زیبا، کیفیت صدای بسیار بالا، امکانات پیشرفته مانند حذف نویز و فیدبک صدا و قابلیت‌های اختصاصی اضافی از جمله ویژگی‌های این دسته میکروفن‌ها هستند. این نوع میکروفن‌ها معمولاً در محیط‌ جلسات با ارزش ویژه مورد استفاده قرار می‌گیرند. قیمت میکروفن‌های کنفرانس رومیزی لوکس معمولاً بالاست.

۲. میکروفن‌های کنفرانس رومیزی اقتصادی:

این نوع میکروفن‌ها ارائه‌دهنده کیفیت صدای مناسب و ویژگی‌های اساسی هستند. طراحی ساده‌تر، کارایی خوب، و امکانات اساسی مانند حذف نویز و فیدبک صدا و تنظیم حساسیت صدا می‌توانند از جمله ویژگی‌های میکروفن‌های اقتصادی باشند. این نوع میکروفن‌ها برای محیط‌های کنفرانس‌های عمومی، کاربردهای روزمره و سیستم‌های کنفرانس معمولی مناسب هستند و قیمت‌های آنها معمولاً میانه تر است.

۳. میکروفن‌های کنفرانس رومیزی میان رده:

این نوع میکروفن‌ها بین میکروفن‌های لوکس و اقتصادی قرار می‌گیرند و به ویژه برای کنفرانس‌ها و جلسات حرفه‌ای و کاربردهای تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. این میکروفن‌ها اغلب دارای کیفیت صدای بالا، امکانات مهم مانند حذف نویز و فیدبک صدا و کنترل حساسیت صدا و قابلیت‌های اضافی مثل داشتن نمایشگر و خروجی هدفون و امکاناتی مانند رای گیری و ترجمه همزمان و رکورد صدا و اتصال بی‌سیم هستند. قیمت میکروفن‌های کنفرانس رومیزی میان رده معمولاً بین دو دسته قبلی قرار دارد.

برای انتخاب بهترین میکروفن کنفرانس رومیزی برای نیازهای خاص خود، با کارشناسان شرکت مهندسی نواوران تحقیق تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما بهره‌مند شوید.

فاصله مناسب میکروفون گردن غازی تا دهان شما چقدر باید باشد؟

نوع میکروفونی که استفاده می‌کنید و حساسیت آن، نقش بسیار مهمی در فاصله مناسب میکروفون با دهان شما دارد، اما به طور کلی فاصله مناسب برای میکروفن جلسه  15 تا 35 سانتی متر می‌باشد.

به طور مثال اگر از میکروفون‌های یقه‌ای استفاده می‌کند باید آن را 20 سانتی متر زیر چانه قرار دهید.

برای اینکه فاصله مناسب میکروفون خود را تا دهان پیدا کنید، می‌توانید آنرا در فواصل مختلف امتحان کنید، تا متوجه شوید، برای تن صدای شما، یا استفاده‌ای که از آن دارید، بهترین فاصله کدام است. به دلیل وجود میکرفون با حساسیت‌های متفاوت در برخی از میکروفن‌ها هر چه فاصله از منبع صوتی کمتر باشد، کیفیت صدای پخش شده بهتر خواهد بود، و در برخی از میکروفن‌ها هر چه فاصله از منبع صوتی بیشتر باشد، پاسخ بهتری دریافت خواهید کرد. در صورتی که برای صحبت‌های عادی از میکروفن استفاده می‌کنید، بهتر است آن‌ را در فاصله‌ای کمتر از  5 سانتی متر از دهان خود نگیرید، زیرا باعث ایجاد صدای غیر واضح به همراه نویز خواهد بود.

این نکته را باید در نظر بگیرید که در فاصله خیلی دور ممکن است پس آوایی داشته باشیم و این مورد می‌تواند به طور کلی کیفیت صدا را پایین آورد.

به طور کلی خیلی نزدیک گرفتن یا خیلی دور نگه داشتن میکروفون باعث پایین آمدن کیفیت صدای منتقل شده می‌شود.

زاویه قرار گرفتن میکروفون

می توان گفت علاوه بر فاصله میکروفون تا دهان، زاویه قرار گرفتن میکروفون نسبت به منبع صوتی نیز در کیفیت صدا موثر است.

کیفیت صدا با تنظیم زاویه میکروفون می‌تواند افزایش یابد. همانگونه که پیدا کردن فاصله میکروفن از دهان ‏تا اندازه زیادی بر اثر تجربه شخصی شما به وجود می‌آید، شما مناسبترین فرد برای پیدا کردن بهترین زاویه ‏هستید.

قیمت میکروفون سالن کنفرانس

قیمت میکروفون سالن کنفرانس

میکروفن کنفرانس که به میکروفون رومیزی نیز معروف است، در سالن جلسات استفاده می گردد و وظیفه انتقال صدا به پردازنده مرکزی دارد. قیمت میکروفون سالن کنفرانس بسته به شرکت تولید کننده، تکنولوژی ساخت، قابلیت ها، افزودنی ها (Add-On) دارای طیف گسترده قیمتی می باشد.

قابلیت های میکروفون کنفرانس

قابلیت رای گیری

در برخی از جلسات نیاز به رای گیری وجود دارد. برخی از پردازنده های سیستم های کنفرانس دارای قابلیت رای گیری می باشند. البته شرکت های تولید کننده سیستم کنفرانس ممکن است یک پردازنده را با دو نوع میکروفون دارای رای گیری و عدم رای گیری تولید می کنند.
در صورتی که میکروفون سالن کنفرانس دارای قابلیت رای گیری داشته باشد، دارای قیمت بالاتری خواهد بود.

قابلیت ترجمه همزمان

یکی از قابلیت هایی که سیستم کنفرانس ها می توانند داشته باشند، ترجمه همزمان می باشد. در صورت استفاده از سیستم کنفرانسی که دارای ترجمه همزمان است، می بایست هزینه بیشتری را بابت خرید آن پرداخت کنید.
البته اینکه همزمان قابلیت ترجمه همزمان برای چه تعداد زبان را داشته باشد نیز در تعیین قیمت سیستم کنفرانس مهم است. البته اینکه یک سیستم کنفرانس چه تعداد زبان را به صورت همزمان می تواند ترجمه کند، در قیمت میکروفون سالن کنفرانس تاثیری خواهد داشت.

نوع گردن غازی

طول گردن غازی (Goose Neck) در اندازه های متفاوتی (معمولا از 25 تا 45 سانتی متر) ساخته می شود. معمولا کپسول میکروفون که کار تبدیل صدا به سیگنال الکتریکی را دارد، در بالاترین نقطه گردن غازی نصب می شود.
قیمت گردن غازی بسته به کیفیت ساخت، طول آن، نوع کپسول به کار رفته دارای قیمت های متفاوتی است.

تقسیم بندی میکروفون ها

تقسیم بندی میکروفون ها از لحاظ رابط

همانطور که قبل تر توضیح داده شد، وظیفه میکروفون جلسه تبدیل سیگنال صوتی به سیگنال الکتریکی می باشد. پس از تبدیل سیگنال، این سیگنال ها می بایست به پردازنده ی مرکزی یا پاور میکسر منتقل شوند. میکروفون ها از منظر نوع انتقال صدا به سه دسته میکروفون با سیم، میکروفون بی سیم و میکروفون حافظه دار تقسیم بندی می شوند.

تقسیم بندی میکروفون از لحاظ هسته داخلی

وظیفه هسته داخلی در میکروفون ها تبدیل سیگنال صوتی به سیگنال الکتریکی است. میکروفون ها از منظر چگونگی تبدیل سیگنال صوتی به سیگنال الکتریکی به میکروفون های خازنی، داینامیک، ریبون و یو اس بی (USB) تقسیم می شوند.

تقسیم بندی از لحاظ کاربرد

میکروفون ها را در شرایط مختلفی می توان استفاده کرد. میکروفون ها از منظر کارکرد به دسته های میکروفون سخنرانی، میکروفون تریبون، میکروفون یقه ای، میکروفون گردنی، میکروفون رومیزی (کنفرانسی) و … تقسیم بندی می شوند.

آنالوگ یا دیجیتال بودن

میکروفون ها به لحاظ تکنولوژی ساخت به دو دسته ی کلی آنالوگ و دیجیتال تقسیم می شوند. در صورتی که قصد استفاده از دوربین اتوترک (رباتیک) در سالن جلسه را دارید، می بایست از سیستم کنفرانس دیجیتال استفاده کنید. چرا که در سیستم آنالوگ قابلیت منحصر به فرد کردن (مشخص کردن ID) وجود ندارد و در نتیجه در سیستم آنالوگ نمیتوان مشخص کرد که کدام میکروفون روشن و درحال صحبت کردن است. قابلیت دیجیتال بودن سیستم کنفرانس ر روی قیمت میکروفون سالن کنفرانس تاثیر گذار می باشد.

میکروفون ویدئو کنفرانس و میکروفن کنفرانس؛ تفاوت‌ها و تشابه‌ها

میکروفن ویدئو کنفرانس و میکروفن کنفرانس دو دسته مختلف از ابزارهای صوتی برای جلسات کنفرانس و ارتباطات تصویری هستند. این دو نوع میکروفن تفاوت‌های دارند که در زیر به طور مختصر توضیح داده می‌شوند:

میکروفن ویدئو کنفرانس:

میکروفن ویدئو کنفرانس، نوعی میکروفن است که به طور خاص برای استفاده در جلسات ویدئو کنفرانس و ارتباطات تصویری طراحی شده است. این نوع میکروفن‌ها به منظور بهبود کیفیت صدا و کاهش نویزهای محیطی در جلسات ویدئویی به کار می‌روند.

میکروفن ویدئو کنفرانس به طور عمومی برای جلسات کوچک تا متوسط مناسب هستند و به تعداد افراد کمتری محدود است.

میکروفن کنفرانس:

میکروفن کنفرانس برای محیط‌های بزرگتری طراحی شده‌اند. این میکروفن‌ها معمولاً به صورت جداگانه روبروی هر فرد قرار می‌گیرند و به گونه‌ای طراحی شده‌اند که می‌توانند صداها را از فاصله بیشتری دریافت کنند. میکروفن‌های کنفرانس معمولاً دارای ویژگی‌هایی مانند حذف نویز، تشخیص صداها و تنظیمات صدا هستند که برای جلسات کنفرانس با تعداد شرکت‌کنندگان بیشتر، مفید هستند.